Image Op 24 februari, woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur organiseert Verenigde SENIOREN Partij afdeling Prins Alexanderpolder bij Swedoro. De eerste lezing wordt gegeven door Drs Anton de Man, lijsttrekker van de Senioren Partij in deelgemeente Prins Alexander. Op zijn vijftigste jaar zette hij zijn eerste stap in de politiek. Het voelde meteen goed. ''Ik voelde dat ik dit goed kon en had spijt dat ik daar niet 25 jaar eerder mee was begonnen''. Als men er voor het eerst is en zijn mond open doet voelt men meteen aan de aanwezigen in de zaal of men het goed doet of niet. Dat heeft niets te maken met het standpunt dat je verkondigt. Je tegenstanders zullen net zo goed als je voorstanders laten merken dat zij je accepteren. Het is uiteraard een vak, dat je aan moet leren, maar aanleg is vereist.  De Man:'' Wij zullen vragen behandelen als : ''Hoe kom je in een gemeenteraad ?''.Of in een deelgemeenteraad ? Hoe moet je je daar opstellen ? Hoe kun je iets bereiken ook al heeft jouw partij slechts één of twee zetels ? Waarom is het kletskoek te beweren dat politici oneerlijk zijn ?'' 55plussers die de kunst van luisteren verstaan zijn welkom.

De tweede lezing wordt verzorgd door mevrouw Gera Vonk-Huisjes. Zij vertelt hoe het haar verging in de politiek en dat het prettig is te doen, omdat men ijvert voor een grote groep of voor hele wijken. Klik hier om affiche van Gera Vonk-huisjes te bekijken.

De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 24 februari van 19.30 tot 21.30 uur bij Swedoro, Michelangelostraat 46, 3066NM Rotterdam.

Er is een gebarentolk aanwezig !

Bron: Verenigde Senioren Partij (VSP)