Inschrijfformulier Gebarencursus

 

INSCHRIJFFORMULIER NEDERLANDSE GEBARENTAALCURSUS

De ondergetekende schrijft zich in voor de Nederlandse Gebarentaalcursus.

Voor-/achternaam:

 

Adres:

 

Postcode/Woonplaats:


Geboortedatum:

E-mail:

Mobiele nummer:

Reden waarom ik deze cursus wil volgen: 

 

 
Schrijft zich in voor de cursus (aankruisen wat voor u van toepassing is):

Nederlandse Gebarentaalcursussen Algemeen Belangstellende:

  • Module AB 1 € 225,- (incl. Cursusmateriaal, koffie en thee tijdens de cursus)
  • Module AB 2 € 225,- (incl. Cursusmateriaal, koffie en thee tijdens de cursus)
  • NGT voor gevorderden € 199,- (incl.werkboek, koffie en thee tijdens de cursus). Bij deze cursus is het Online Woordenboek van het Gebarencentrum nodig, welke de cursist zelf dient aan te schaffen voor 1 jaar a EUR 31,50.

(Prijzen zijn per 01-01-2020 en worden elk jaar geindexeerd)

Let op: huiswerk maken gebeurt online dus je hebt een laptop of computer nodig.

De cursussen worden in het voorjaar (februari/mei) en najaar (september/december) gegeven in het dovenontmoetingscentrum van Swedoro, Michelangelostraat 46, 3066 NM Rotterdam.

Tevens verklaar ik hierbij de onderstaande voorwaarden te hebben gelezen en te hebben begrepen.

 

Datum:                                                                                  Handtekening *

 

*Jonger als 18 jaar dient er ook getekend te worden door ouder/verzorger/ wettelijke vertegenwoordiger

                                                                

De ingevulde inschrijfformulier mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.tnv Samantha Verkaik

 

Voorwaarden voor cursisten welke bij hun inschrijfformulier zitten:

Voorwaarden( kunt u in eigen beheer houden)

* Cursist die heeft aangegeven mee te willen doen zal dan ook ervoor zorgen dat het cursusgeld is overgemaakt naar Swedoro voordat de cursus zal plaatsvinden, er kan een uitzondering gemaakt worden maar deze is dan bekend bij de coördinator RGC. Mocht het niet meer lukken via de bank dan kan dit ook contant na overleg coördinator RGC.

*Wanneer een cursist na het betalen van het bedrag zich afmeldt en kan toch niet starten en iemand anders kan deze plaats opvullen bij les 1 doordat deze nog op de wachtlijst staat en kan vervangen , in dit geval zal de cursist zijn betaling terug kunnen krijgen. Als de cursus al verder is als les 1 en niemand kan deze lege plaats opvullen dan zal cursist het geld kwijt zijn mits de cursist de cursus toch opnieuw wilt doen, verder in het jaar dan zal de cursist alleen de herhaling kosten( cursus excl. materiaal)

* De cursist zal alle lessen aanwezig zijn, bij afwezigheid zal dit doorgegeven worden aan de docent door cursist zelf.

*Bij het tussendoor staken van de cursus is het niet mogelijk om de cursus nogmaals kosteloos te doen, alleen dmv herhaling kosten. ( excl. Cursus materiaal). Als voor het staken van cursus een geldige rede is dan zal de coördinator met het bestuur overleggen hierover.

 

*Verzuim van de lessen, deelname:Als cursisten 85% aanwezig zijn geweest krijgen ze, een bewijs van deelname (zie verdere uitleg certificaat e/o deelname bewijs)

 

*Certificaat e/o deelname bewijs: Als men aan de cursus meedoet heeft de cursist altijd recht op het meedoen van de toetsing ook bij onvoldoende deelname aan de cursus.

Als men onvoldoende aanwezig is geweest op de cursus, mag cursist meedoen met de toets op eigen risico en verantwoording, maar zal geen recht hebben op een hertoetsing. Mocht cursist deze toets toch halen zal hij/zij een certificaat krijgen.

Mocht hij/zij dan toch niet de toets halen zal deze ook geen deelnamebewijs ontvangen aangezien deze ook niet voldoende aanwezig is geweest.

Als een cursist voldoende aanwezig is geweest ( 85%) heeft cursist wel recht op een hertoetsing en ook een deelname bewijs.

Wanneer een cursist een deelname bewijs heeft en door kan zal advies gegeven worden door zijn /haar docent. Zodat de cursist kan beslissen of het zin heeft om door te gaan of om eventueel toch te herhalen.