Hallo mensen,

We hopen dat jullie gezond blijven. Er is net een persconferentie geweest van minister-president Rutte. Geen goed nieuws.
Swedoro-bestuur heeft net overleg gehad en Swedoro-gebouw gaat straks om 0:00 uur dicht tot en met 19 januari 2021 (lockdown).

Dus geen bezoekers en geen activiteiten.

Niet leuk ! Maar het moet wel want al die besmettingen is ook niet leuk !   Steeds meer personen worden opgenomen in de ziekenhuizen. Maar mensen kunnen wel doorzichtige mondkapjes en andere artikelen van Gebarenshoppie blijven bestellen via de website/webshop van Swedoro. De vrijwilligers zorgen dan ervoor dat het opgestuurd wordt naar je. Het is frustrerend maar het is verstandig om thuis te blijven.

 

We volgen de regels van RIVM.

En op 9 januari 2021 is er een nieuwjaarstoespraak van Swedoro. Maar dat is niet in het gebouw van Swedoro maar via een filmpje (hou de website en Facebook van Swedoro in de gaten). Toespraak gaat over 2020 en over de plannen van het nieuwe jaar 2021.

Het bestuur en de vrijwilligers van Swedoro wenst iedereen fijne kerstfeest en gelukkig nieuwjaar en graag je verstand gebruiken. En gezond blijven. En vooral thuis blijven.

Hou vol !

Bye-bye.

https://www.youtube.com/watch?v=C7oyDW-0Xtk&feature=emb_logo