Wat voor activiteiten zijn er?

Bij SWeDoRo op donderdagavond komen veel mensen een praatje maken, wat drinken, activiteiten
voetbal kijken op grote scherm. Dat is gezellig. Doven maar ook horenden komen er om gezellig met elkaar te wapperen.
Diverse activiteiten voor dove en slechthorende mensen van alle leeftijden worden dan georganiseerd door een commissie die zin en tijd heeft om het een keertje te organiseren. Zoals bijvoorbeeld: Carnaval, fietstocht, wadlooptocht, barbecue, sinterklaasfeest voor de kleintjes, kerstgala, nachtstrandwandeling, avondvierdaagse wandeling, bingo, zomerspel en nog veel meer...

Verenigingen:

RDV Amman Ontspanningsvereniging Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
OLDI Voetbalvereniging Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eurohaven Klaverjasvereniging Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
B.C. Rotterdam Bowlingclub emailButton ?
R.D.S.V.C  Vissportclub Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maasstad ’87 Schaakclub Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Helen Keller Stichting Organisatie voor Doof-slechtzienden en Doofblinden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
D.C. Rijnmond  Computerclub Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissies:

A.O.W.  55+ / Anders Ouder Worden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
RGN Gebarennieuws weblink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Historie Rotterdamse Doven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
GebaarMee Laagdrempelig gebarentaal oefenen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creatief SWeDoRo Knutselactiviteit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Handwerkkluppie Haak- en brei groep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fietstocht Fietsroute activiteit emailButton ?
Deafpaintbar Schilderworkshop btn facebook
Volleybal DSVD volleybalgroep btn facebook
Hardloop DSVD hardloopgroep btn facebook

Voor meer informatie kunt u mailen naar buro SWeDoRo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We sturen uw vraag dan door naar de commissie of vereniging.