Ruim 10 jaar geleden kwam Julius Labage, een ex-Alblasserdammer, naar Rotterdam verhuist, al gauw vindt hij binnen Swedoro zijn hart. Julius heeft bij Swedoro vele vrijwilligerswerk gedaan zoals magazijn-voorraad beheren/bijhouden en sleutelbeheerder. Als Julius Swedoro ging openen dan ging hij altijd naar zijn vaste plek voor de televisie om voetbal te kijken en daarna voor diverse werkzaamheden en voor het afsluiten ging hij dan meestal ook weer even voetbal kijken.

We kennen Julius als een grappenmaker, echte sfeermaker, lolt zich met iedereen, hield iedereen graag voor de gek. Julius kon ook goed

filosoferen en zich verplaatsen in anderen.

Naast Swedoro was Julius lid van Amman, fervent schaker, lid van Eurohaven (klaverjassen) en ook voorzitter van (dove) LKC Leidse Klaverjasclub De Sleutels 75.

Tijdens de werelddovendag (2011) in Rotterdam, was Julius helemaal in zijn sas! Want hij kon op bezoek bij zijn favoriete voetbalclub Feijenoord ! Julius kon zich helemaal uitleven bij Feijenoord en de Kuip ruiken, proeven, dromen en in zijn hart gestopt.

Julius, je was een goud mens, het is niet voor ons te bevatten dat jij er niet meer bent, een schok…. We zullen jouw lach, humor en als warm persoon je vreselijk missen.

Rust zacht !

 

Swedoro wenst hierbij de familie van Julius heel veel sterkte toe.

 

Het bestuur en vrijwilligers van Swedoro