Er is een nieuwe mijlpaal gehaald. Want de nieuwe LED-verlichting en nieuwe plafond is nu geinstalleerd bij Swedoro. Ruim 20 vrijwilligers hebben in ruim 7 weekenden het hele gebouw voorzien van nieuwe verlichting en plafond. A.s. zondag worden de laatste dingetjes gedaan zoals de noodverlichting etc. De Helen Keller Stichting (HKS) heeft de nieuwe verlichting al uitgeprobeerd tijdens de laatste HKS-bijeenkomst en ze zijn er zeer tevreden over (zie foto). De voorzitter Ton Geers van HKS omschrijft het als volgt:

" de foto, gemaakt door Harry, is veelzeggend. Eigenlijk hoef ik er geen woorden aan toe te voegen.  De mensen en de bezoekers van de Helen Keller Stichting zijn blij met de nieuwe verlichting. Het gebouw is nog toegankelijker geworden. Ook de goed horenden en het bestuur van Swedoro hebben er baat bij.  Nu is de zaal geen zebrapad meer. Het licht is goed gespreid en er is bijna geen schaduw meer. Dank je wel Swedoro en alle vrijwilligers !. Namens alle mensen van de Helen Keller Stichting."

Ook de bezoekers van SVBS (afdeling Rotterdam), welke elke week op dinsdag gebruik van dit gebouw, zijn er ook zeer tevreden over.