Image Anneke Schwier-van Winden (ook vrijwilliger bij Swedoro) is door Fonds Gehandicaptensport in het zonnetje gezet omdat zij al 25 jaar de collectecoördinator van collectecomité Rotterdam is en al deze jaren ook zelf collecteert totdat de collectebus vol zit. Voor de nationale collecteweek van 30 maart t/m 5 april 2014 zoekt comité Rotterdam nog nieuwe collectanten. Wilt u ook collecteren?

 

Anneke Schwier-van Winden begon 25 jaar geleden als collectecoördinator in Rotterdam omdat de toenmalige collectecoördinator ermee stopte. Bovendien collecteert ze al 25 jaar met veel plezier ook zelf mee.

Vele Rotterdammers herkennen haar als ze met onze collectebus voor de deur staat en verwelkomen haar dan met de woorden: 'Ben je daar alweer?'. Deze Rotterdammers doen ook altijd iets in de collectebus. Een keer was dit zelfs 100 gulden!

Dit jubileumjaar bestond haar comité uit zes collectanten. In totaal is maar liefst € 1.800,-- opgehaald. Mevrouw Schwier-van Winden vertelde: 'Onder alle omstandigheden heb ik maar één doel, die bus moet vol!'. En dat is ook dit jaar gelukt. Zij haalde zelf het enorme bedrag van € 1.000,-- op; een geweldige prestatie!

Mevrouw Schwier-van Winden werd door de medewerker collecte, Manon van Wijk, in het zonnetje gezet voor haar 25-jarige inzet als collectevrijwilliger. Naast de oorkonde en het beeldje, ontving zij ook een cadeaubon.

Wilt u ook collecteren voor Fonds Gehandicaptensport?

Het zou geweldig zijn als u tijdens de nationale collecteweek van 30 maart t/m 5 april 2014 minimaal twee uur wilt collecteren voor de gehandicapte sporters. U kunt zelf uw voorkeur voor de te lopen straten opgeven. Aanmelden kan via http://www.fondsgehandicaptensport.nl/aanmelden-collectant

Voor meer informatie kunt u terecht bij Manon van Wijk, T: 06 - 22873107 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de foto staat collectevrijwilliger Anneke Schwier-van Winden!

Bron: Dichtbij.nl