Image Beste lezers, Afgelopen tijd vond er een gesprek bij Swedoro plaats. Het is gebleken dat er klachten waren gekomen over bijv. de politie, de derden, die niet had begrepen over dove mensen. Swedoro-bestuur wil graag klachten verzamelen zodat het bestuur met de mensen van de politie gaan bespreken om in het herhaling te voorkomen. Swedoro en Politie gaan proberen samen te werken op het gebied van communicatie tussen de doven en de Politie.

*Graag willen wij horen of jullie klachten en/of problemen hadden bij de baliemedewerkers van een politiebureau, toen jullie een aangifte wilden doen?

*Een aangifte kan van alles zijn, bv een inbraakmelding, een autodiefstal, een verkrachting, enz. Het gaat ons er vooral om of jullie elkaar konden volgen bij wat er gezegd werd?

*Zijn jullie tevreden over het gedrag van de baliemedewerkers? Bv duidelijk? Geduldig? Behulpzaam? 

*Kreeg je wel een gebarentolk bij de politie?

Als jullie een commentaar/klacht hebben, dan wil Swedoro dit graag horen. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.n.v. Gera Vonk- Huisjes om een afspraak te maken.

Je kunt ook langskomen als je dat prettig vindt. Wij zijn bijna elke donderdagavond bereikbaar van 19.30u tot 23u. in het clubgebouw Swedoro. Wij zullen zeker zorgvuldig omgaan met jullie informatie en zullen ook zeker niet jullie namen openbaar maken. Schroom niet, daar wilt politie ons helpen te verbeteren. Graag inleveren vóór 7 januari 2010.

 

Bron: Swedoro

 

Image 

 

Image