Image
Gezocht, Gezocht, Gezocht, Gezocht !
Beste lezers, 21 juni j.l. was er een thema/bijeenkomst bij Swedoro (i.s.m. RADAR) over het onderwerp: discriminatie. Het is gebleken dat er klachten waren gekomen over de politie die niet met dove mensen kunnen communiceren en vooral dat dove mensen niet begrepen worden. Swedoro-bestuur wilt graag klachten verzamelen zodat het bestuur de klachten met de politie kan gaan bespreken om herhalingen te voorkomen. Swedoro en Politie gaan proberen samen te werken op het gebied van communicatie tussen de doven en de Politie.
Graag willen wij horen of jullie klachten en/of problemen hadden bij de baliemedewerkers van een politiebureau, toen jullie een aangifte wilden doen? Een aangifte kan van alles zijn, bv een inbraakmelding, een autodiefstal, een verkrachting, enz.
Het gaat ons er vooral om of jullie elkaar konden volgen bij wat er gezegd werd? Zijn jullie tevreden over het gedrag van de baliemedewerkers? Bv duidelijk? Geduldig? Behulpzaam? Kreeg je wel een gebarentolk?
Als jullie een commentaar/klacht hebben, dan wilt Swedoro dit graag horen. 
Klik hier om een mail te versturen (t.n.v. Gera Vonk- Huisjes of Olga Hammerschlag) om een afspraak te maken. Je kunt ook langskomen als je dat prettig vindt. Wij zijn bijna elke donderdagavond bereikbaar van 19.30u tot 23u. bij Swedoro.
Wij zullen zeker zorgvuldig omgaan met jullie informatie en zullen ook zeker niet jullie namen openbaar maken.