Image Met ingang van 1 september 2009 kunnen jullie weer bij Gebarenshoppie terecht als jullie een offerte nodig hebben voor een nieuwe teksttelefoon, wekker, belsysteem, waarschuwingssysteem e.d. Jullie kunnen nog steeds bij Gebarenshoppie terecht voor reparaties en de gerepareerde wekker/teksttelefoon kan vanaf 1 september 2009 ook gewoon weer bij Gebarenshoppie worden opgehaald (in plaats naar je huis sturen). Je kan voor de volgende zaken bij Gebarenshoppie van Swedoro terecht:

1. Teksttelefoon bekijken en uitproberen

2. Ringleiding bekijken en uitproberen

3. Verschillende waarschuwingssystemen bekijken en uitproberen zoals wekker, deurbel, brandmelder etc.

4. Als je teksttelefoon kapot is

5. Als je wekker, deurbel, brandmelder kapot is

6. Als je niet zonder wekker kan (in verband met je werk) dan krijg je een leen-wekker mee totdat de andere wekker gerepareerd is

7. Als je op je werk problemen hebt met communicatie met je collega's. Dan kan Gebarenshoppie er voor zorgen dat MCS bij jou langs komt en werkplekaanpassingen voor jou geregeld wordt voor op je werk. Bijvoorbeeld: teksttelefoon, alarmsysteem (brand op je werk), solo-appartuur etc. MCS regelt dan ook de aanvraag bij de UWV. Dus je hoeft allen bij Gebarenshoppie langs te gaan en alles wordt geregeld voor je !

8. Voor andere vragen en informatie

 

Gebarenshoppie is elke dinsdagochtend (09:30-11:30 uur) en elke donderdagavond (19:30-21:30 uur) geopend.

 

Klik hier als je naar ons wilt mailen voor vragen, afspraak maken etc.

Bron: Swedoro-Gebarenshoppie