Image Klik op lees meer ....  om de filmpjes te bekijken !

Bron: DovenNieuws.eu

Sencity is een organisatie, die concerten en dansnachten ook voor doven aantrekkelijk maakt. Door de muziek aan te vullen met vibrerende vloerpanelen, aroma-jockeys (Aj's naast de Dj's en Vj's) en andere passende toevoegingen: een multi-dimensionele avond met optredens van Miss Kitten en Krause.

 

Shinedoe draait back-to-back met Miss Kittin voor Miss Kittins Republique. Dit vond plaats op de vrijdagavond tijdens de Sencity dance-avond. Sencity is een organisatie, die concerten en dansnachten ook voor doven aantrekkelijk maakt. Door de muziek aan te vullen met vibrerende vloerpanelen, aroma-jockeys en andere passende toevoegingen. 5 days off werd bijgestaan door gebarentolk Ilse van der Plas. Dit item is ook voor doven te begrijpen. 

 

Krause verwierf wat landelijke bekendheid via de Grote Prijs van Nederland, nam haar debuutalbum op (samen met Noisia) en haalde daarmee de nationale radio- en tvzenders. Zo snel kan het dus gaan. Dit interview vond plaats op de vrijdagavond tijdens de Sencity dance-avond. Sencity is een organisatie, die concerten en dansnachten ook voor doven aantrekkelijk maakt. Dit item is ook voor doven te begrijpen.5 days off tv werd geassisteerd door gebarentolk Ilse van der Plas. 

 

 

Miss Kittin vertelt 5 days off TV over haar nieuwe project République genaamd. Zij draaide back 2 back met met Shinedoe in de Melkweg tijdens de Sencity dance-avond. Miss Kittin vertelt hoe ze haar muziek toegankelijker maakt voor doven en slechthorenden. Sencity is een organisatie, die concerten en dansnachten ook voor doven aantrekkelijk maakt. Door de muziek aan te vullen met vibrerende vloerpanelen, aroma-jockeys (Aj's naast de Dj's en Vj's) en andere passende toevoegingen. Gebarentolk Ilse van der Plas zorgt ervoor dat dit item ook voor doven te begrijpen is.

 

 

Bron: DovenNieuws.eu