Image Momenteel is ons teksttelefonie-systeem getroffen door problemen. Hierdoor is het niet mogelijk om via mobiel en internet te tekstbellen. Je kunt dus ook niet via ons teksttelefonie-systeem bellen met Teleplus of 112. Wij doen ons best om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Het verhelpen van de problemen is een kostbare zaak. AnnieS heeft op dit moment niet de financiële middelen om deze problemen op te lossen. Dit vinden wij heel erg spijtig, want het is altijd onze doelstelling geweest om te bouwen aan een toegankelijk telefonienetwerk zodat doven en slechthorenden op een gelijkwaardige manier kunnen deelnemen aan de hedendaagse informatie- en communicatiemaatschappij.

 

Omdat AnnieS op dit moment niet over de financiële middelen beschikt om de problemen op te lossen, overwegen wij nu om uitstel van betaling aan te vragen. Dit kan betekenen dat AnnieS in de nabije toekomst op zal houden te bestaan.

 

Het AnnieS team, dat de afgelopen bijna tien jaar hard gewerkt heeft om bij te dragen aan een toegankelijkere wereld voor mensen die doof of slechthorend zijn, is hier uiteraard erg door geraakt.

 

Wij doen ons uiterste best om de teksttelefoondienst weer in de lucht te krijgen.

Image 

Bron: AnnieS