Image Gezocht: gemotiveerde mensen met een arbeidshandicap - ook slechthorenden en doven – die in de financieel-administratieve sector willen werken. Onbegrensd Talent leidt mensen met een arbeidshandicap op, plaatst hen in de arbeidsmarkt en begeleidt hen op hun werk. Na succesvolle plaatsingen in de ICT breidt Onbegrensd Talent haar dienstverlening uit naar de financieel-administratieve sector. De beschikbare vacatures lopen uiteen van 

salarisadministrateur tot Business Intelligence-analist en van PZ-functionaris tot administratief medewerker. Heb je een financiële of administratieve achtergrond (HEAO, SPD, MEAO, PD), dan kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen haar ICT-dienstverlening zoekt Onbegrend Talent specifiek naar:
- analytische hbo’ers: kandidaten met een arbeidshandicap en een hbo-/wo-diploma óf werk- en denkniveau
- klant- en oplossingsgerichte mbo’ers: kandidaten met een arbeidshandicap en een mbo-/hbo-diploma óf werk- en denkniveau.
Onbegrend Talent is dus niet specifiek op zoek naar ICT’ers, maar wel naar talenten die ICT’er willen worden. Bovenal zoekt zij we gemotiveerde mensen die graag aan de slag willen. Ook kandidaten die al in de ICT werkzaam zijn maar op zoek willen - met begeleiding van Onbegrensd Talent - naar een nieuwe uitdaging, zijn welkom. Voor meer informatie, kijk op www.onbegrensdtalent.nl.

Bron: NVVS