Image Heb je een lichamelijke beperking en ben je op  zoek naar werk of een stageplek? Of wil je topmanagers eens laten realiseren dat ook iemand met een handicap of chronische ziekte prima geschikt kan zijn voor een functie in hun bedrijf? Dan is dit iets voor jou!  In samenwerking met Reni organiseren Fortis, de CG-Raad en het Revalidatiefonds her en der in het land een aantal ontbijtsessies, de zogenaamde Community Breakfasts. Reni is bij deze 'ontbijten-op-hoog-niveau' de gastvrouw.

Het doel van de Community Breakfasts is mensen die een toppositie hebben bij de overheid of in het bedrijfsleven in contact brengen met jongeren met een beperking. Met deze ontbijten wil Reni deze topmanagers laten inzien dat jongeren met een beperking prima werknemers kunnen zijn. Ander doel is aandacht en prubliciteit vragen voor deze problematiek.
 
Het thema van de regionale Community Breakfasts is: Arbeid. Tijdens de ontbijtsessies krijg je de kans je kwaliteiten te profileren en aan te tonen dat je qua kennis en kunde niet onder doet ten opzichte van de rest van de arbeidsmarkt.
 
Het Community Breakfast eindigt met een reactie van de aanwezige sleutelfiguren waarbij deze worden uitgenodigd aan te geven hoe zij de arbeidsmogelijkheden van jongeren met een beperking willen gaan bevorderen.
 
Ben je geïnteresseerd, reageer dan snel! Stuur een email met je CV en motivatie waarom jij denkt een goede gesprekspartner aan de ontbijttafel te zijn naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: Ambassadeur onbeperkt nederland / DovenTV