Image Het gehoorvermogen vermindert geleidelijk aan. Daarom heeft u niet direct door dat u een gehoorprobleem heeft, tot het moment dat u er echt niet meer omheen kunt. Meestal merken de mensen met wie u dagelijks communiceert het zelfs eerder dan u. Met MOVE wordt communiceren weer eenvoudig. Technologie voor Communicatie: MOVE is een hoogwaardige minicomputer die speciaal ontworpen is om het veranderende geluidslandschap om u heen te analyseren en u steeds de juiste versterking te geven. Met Bernafons Lifestyle Technologie wordt MOVE bovendien zodanig geprogrammeerd dat hij vooral rekening houdt met luistersituaties die voor u van groot belang zijn. Het Automatische Programma van MOVE stelt voortdurend de versterking, ruisonderdrukking, directionaliteit (richtinghoren) en fluiten bij, zodat u op elk moment het beste uit uw hoortoestel haalt. Met MOVE is communiceren veel gemakkelijker - zowel voor u als voor de mensen om u heen!

Comfort en Stijl
MOVE is verkrijgbaar in een groot aantal modellen, zowel modellen voor in het oor als kleine modellen die achter het oor gedragen worden. Dunne geluidsslangetjes met zachte tips zorgen voor een lichte en comfortabele oplossing waarbij uw gehoorgang open blijft - en dat zorgt weer voor een natuurlijke geluidweergave. Natuurlijk is MOVE leverbaar in een aantal mooie kleuren en dessins.

Met een simpele druk op de knop biedt MOVE u bovendien twee extra luisterprogramma’s. Zo is er een Muziekprogramma dat optimale beleving van muziek mogelijk maakt. Het Auditoriumprogramma houdt rekening met de speciale akoestiek van grote openbare ruimten. En het Telefoonprogramma verbetert het communiceren per telefoon. Ook is er een speciale accessoire waarmee u MOVE direct kunt verbinden met de geluiduitgang van uw TV, computer of hifi-installatie. Neem nog vandaag contact op met uw audicien en laat u uitgebreid informeren
over MOVE.

Voor meer informatie over MOVE kijkt u op www.bernafon.nl

Bron: doof.nl