Image Optimale prestaties door SoundRecover en vochtbestendigheid. Mensen met een ernstig gehoorverlies hadden tot voor kort niet zo veel te kiezen. Er waren maar een paar hoortoestellen met voldoende versterking en bovendien erg groot van afmeting. Probleem bleef echter dat de hogere tonen meestal niet werden waargenomen omdat
het verlies daar te groot bleek. Met de introductie van Naída heeft Phonak een aantrekkelijk hoortoestel met batterijtype 675 in een verrassend smalle behuizing met een slimme technologie.

Allereerst is het mogelijk de hoge tonen die niet meer hoorbaar zijn via een slim systeem, SoundRecover, toch hoorbaar te krijgen, zodat geluiden weer helder waargenomen kunnen worden. De gebruiker ervaart weer de hoge tonen, waardoor naast helderheid ook het verstaan van (spraak)klanken weer verbetert. Testen hebben ook uitgewezen dat al na een paar maanden de eigen spraak verbetert. Door het horen van die hoge tonen kan de slechthorende het eigen stemgeluid ook weer beter waarnemen.

Bron: AnnieS