Image Hij kreeg die voor zijn positieve houding tegenover zijn studies. Stephen Dempsey is al meer dan zeven jaar stukadoor maar studeert nog verder om nog meer en betere technieken te leren. Nu heeft hij voor zijn inzet voor zijn studies in Portsmouth een prijs gekregen als een van de beste studenten met de meeste inzet van over het hele land. Om zich verder te specialiseren als 

stukadoor leerde hij speciale gebaren om de speciale termen van het beroep te begrijpen.
Omdat hij nu een echte specialist is heeft Stephen een eigen website gecreëerd om zichzelf als stielman te promoten. Daarvoor kreeg hij subsidies van de Prince’s Trust.
Stephen die in Swindon woont zegt:”Als dove stukadoor heb ik geen problemen, hoewel ik speciaal moet opletten voor gezondheids- en veiligheids situaties.” “Maar om als zelfstandige te werken heb ik wel problemen. Ik kan de telefoon niet beantwoorden en daarvoor verlies ik veel klanten. Mijn moeder helpt me wel om berichten te beantwoorden en natuurlijk beantwoord ikzelf tekstberichten. Sommige mensen schrikken wel even als ze zien dat ik doof ben maar de meeste klanten zijn tevreden over mijn diensten.”

Bron: Vertaald nieuws voor Doven