Image De Werkgroep Kinderactiviteiten van de Vereniging Ouders van Dove Kinderen Noord nodigen ouders met hun dove- en horende kinderen, opa's en oma's, dove pubers en jongeren van harte uit voor een drietal ‘Films in Gebarentaal’.
Gedraaid worden de films ‘Shrek de Derde’, ‘Harry Potter and the order of the Phoenix’ en ‘Ratatouille’. De films worden live getolkt. In de bijlagen vind je meer informatie over de films.  Shrek de Derde en Ratatouille zijn  geschikt voor iedereen. Harry Potter is geschikt voor personen vanaf 12 jaar.
woensdagmiddag 12 september Shrek de Derde
woensdagavond 26 september Harry Potter and the order of the Phoenix
zondagochtend 28 oktober Ratatouille

Shrek de Derde

Deze voorstelling wordt gedraaid op woensdagmiddag 12 september aanstaande in bioscoop Pathé, Gedempte Zuiderdiep 78, Groningen (http://www.pathe.nl/) en begint om 16.00 uur.

Harry Potter and the order of the Phoenix

Deze voorstelling wordt gedraaid op woensdagavond 26 september aanstaande in bioscoop Pathé, Gedempte Zuiderdiep 78, Groningen (http://www.pathe.nl/) en begint om 19.00 uur.

Ratatouille

Deze voorstelling wordt gedraaid op zondagochtend 28 oktober aanstaande in bioscoop Pathé, Gedempte Zuiderdiep 78, Groningen (http://www.pathe.nl/) en begint om 11.00 uur.

Kosten

De kosten komen voor eigen rekening. Gebruikelijke kortings- en voordeelmogelijkheden van Pathé zijn gewoon van toepassing. Jonge kinderen dienen begeleid te worden.

Aanmelden

Aanmelden voor deze films is niet nodig. Kaarten kunnen uitsluitend voor aanvang van de voorstelling worden gekocht. Reserveren bij Pathé is niet mogelijk!

Bron: Ouders van dove kinderen Noord / DovenTV