Image Mirjam Bloem gaat dit seizoen een les opzetten voor mensen die doof of slechthorend zijn. Op welke dag dit plaatsvindt is nog niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk wordt het de zaterdagmiddag. tijdstip vanaf 14.00u. Mensen die dove en slechthorenden mensen kennen en hen graag op de hoogte willen stellen van deze activiteit, spoor ik heel graag aan dit zoveel mogelijk door te geven.
Ben je doof of slechthorend en wil je dolgraag kennis maken met flamenco(dansen), stuur

me dan een mail en laat je bericht doorkomen. Van hoe meer mensen ik bericht ontvang, des te eerder kunnen we een les opzetten.

Dit wordt begeleid door een tolk gebarentaal en een percussionist.

voor info en aanmelding mail naar Mirjam Bloem (Flamenco Rosa de Compas ) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SUPPORT Mirjam Bloem is op zoek naar mensen die bovenstaand initiatief steunen, en die een bijdrage qua informatie willen verstrekken. Heb je ideen of tips, dan graag een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 010-4666485 Bij voorbaat dank.

ik wil graag het netwerk uitbreiden betreffende doven en slechthorenden en gebarentolken die interesse hebben of netwerken weten waarbij ik me aan kan sluiten. Alle hulp is welkom.

op dit moment onstaat er al een behoorlijk netwerk. maar in eerste instantie is het belangrijk dat de interesse vanuit de dove mens zelf plaatsvindt. ben je doof en of slechthorend, en nieuwsgierig, mail me dan of chat met mij voor informatie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Centro Flamenco Rosa de Compás
Flamenco Rosa de Compás
Vijverhofstraat 112 3032 SP
Rotterdam 010-4666485 06-12196736

Bron: DovenNieuws.eu