Image Wie wil dit? PsyDoN, een van de doventeams voor psychische hulp aan doven, wil een programma maken over Liefde&Seks. Booz doet de productie en Ada van de Weijer voert de regie. Het wordt een programma waarin dove jongeren gebaren over hun ervaringen en hun beleving van Liefde&Seks voor andere dove en slechthorende kinderen en jongeren. Booz en PsyDoN hebben al 
twee videoprogramma’s gemaakt voor dove kinderen en jongeren. Deel 1 ging over wat gebeurt er als je ouders gaan scheiden en deel 2 over dood&rouw; als een dierbare persoon van jou doodgaat. Dit zijn ingrijpende gebeurtenissen in ieders leven. Het is belangrijk om er bij stil te staan en met elkaar te bespreken. In deze twee programma’s vertellen dove jongeren in gebarentaal over hun ervaringen. Voor de horende omgeving is alles Nederlands ondertiteld. Kijk op de site www.booz.nu voor filmfragmenten en op www.psydon.nl.

Liefde&Seks
Nu zoekt PsyDoN dove jongeren die kunnen vertellen over hun (eerste) seksuele gevoelens; hoe je dat ervaart en wat je er mee doet. Hoe praat je daarover met anderen? Vrij jij met jezelf? Tot wie voel je je aangetrokken? Wat is voor jouw liefde en heeft dat iets met seks te maken? Heb je wel eens iets gedaan tegen je zin? Vrij jij veilig? Hoe kom je er achter wat jij leuk, lekker en spannend vindt?

Meedoen?

Er worden jongeren gezocht die hierover kunnen en durven gebaren en niet ouder zijn dan 25 jaar. Als je wilt mee doen, dan komt Ada van de Weijer met NGT tolk bij je langs voor een eerste kennismakingsgesprek. Als jullie met elkaar verder willen, wordt er gewerkt aan het filmplan en volgen de opnames. Alles in goed overleg met elkaar.

Je moet rekening houden met ongeveer 1 à 2 dagen opnames met twee à drie voorgesprekken. De opnames zijn in de zomer van dit jaar.

Het levert je geen geld op maar het mag je ook geen geld kosten; alle (reis) kosten die gemaakt worden, worden vergoed. En natuurlijk krijg je de DVD.

Heb je interesse, vragen?!

Sms of mail naar:

Ada van de Weijer
Booz Producties
de Wittenkade 75 II
1052 AE Amsterdam
020-6822947
06-51564482
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.booz.nu

Bron: AnnieS