Image Om ook dove- en slechthorende fans de kans te geven hun helden live in het theater te zien, zijn tijdens de voorstelling van 30 juli doventolken aanwezig. Eerder al werkte Studio 100 met doventolken samen tijdens de theatershow Piet Piraat – Het Geheim van Lorre. Wegens het succes van die show is nu besloten ook een

voorstelling van de Het Huis Anubis theatershow op deze manier toegankelijk te maken voor doven en slechthorenden. De voorstelling Het Huis Anubis – De Graal van de Eeuwige Vriendschap is van 29 juli t/m 2 augustus te zien in het Beatrixtheater. Tijdens de voorstelling van 30 juli om 11 uur zullen doventolken vanaf het zijtoneel de hele voorstelling van gebarentaal voorzien. Ook is er tijdens deze show een ringleiding beschikbaar.

In de interactieve Het Huis Anubis theatershow, geproduceerd door Studio 100, komen alle hits uit de populaire tv-serie voorbij zoals ‘Het Huis Anubis’, ‘Hij’ en ‘Het Geheim’. Het verhaal begint met de voorbereidingen van de schoolmusical. Tussen de verzamelde kisten vinden de acht bewoners van Het Huis Anubis een oude Inca-schat: De Graal van de Eeuwige Vriendschap. Per ongeluk bevrijdt Noa de Geest die in deze Graal huist en dan gaat het mis en gebeuren er allerlei griezelige dingen. Enkel door, samen met de kids in de zaal, de raadsels op te lossen en gevaarlijke opdrachten te vervullen, kan de mysterieuze vloek ongedaan worden gemaakt. Maar is de vriendschap van de club wel sterk genoeg?

Kaarten voor de speciale voorstelling op 30 juli zijn te verkrijgen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten zijn 24,50 per ticket (excl. reserveringskosten). Vermeld in de mail aub het aantal kaarten en uw contactgegevens zodat medewerkers van Seetickets contact met u kunnen opnemen. Kaarten kunnen betaald worden via creditcard of Ideal. Er zijn minimaal 30 aanmeldingen nodig om de show doorgang te kunnen laten vinden.

Het Huis Anubis
De populariteit van Het Huis Anubis kent momenteel geen grenzen. De tv-serie, geproduceerd door Studio 100 is elke werkdag te volgen op Nickelodeon om 18.50 uur. De serie trekt dagelijks gemiddeld ruim 225.000 kijkers en won al vele prijzen. De eerste ‘Het Huis Anubis’ film ‘Het Pad der 7 Zonden’ verwierf binnen 3 weken de platina status en is uitgeroepen tot de best bezochte Nederlandse film van 2008. In oktober ’08 won Het Huis Anubis voor het tweede jaar op rij de Cinekid Kinderkast Publieksprijs in de categorie Fictie. De tv-serie werd in 2007 ook nog bekroond met de Gouden Stuiver en twee Kids Choice Awards voor zowel beste TV ster als beste TV serie. Ook werd de serie genomineerd voor een Gouden Roos. Het bordspel van Het Huis Anubis werd in 2007 verkozen tot speelgoed van het jaar en er werden al meer dan 600.000 boeken verkocht.

Bron: DovenNieuws.eu