Image Milk Inc, Tom Helsen en Arno komen deze zomer naar de VRIJ-dagen. Helmut Lotti sluit zoals verwacht het gratis festival af. Dat meldt de stad in het persbericht dat je hieronder volledig kan lezen. Eerder konden de organisatoren van de Turnhoutse VRIJ-dagen reeds de legendarische Don McLean aankondigen voor vrijdag 25 juli. Intussen begint de affiche vaste vorm te krijgen en beloven de Turnhoutse VRIJ-dagen een absolute top te worden met deze reeds dertiende editie.

Vrijdag 27 juni opent het programma met Milk Inc, wat ondermeer ook het jonge publiek na de examenstress zal bekoren.

Op 11 juli staat de intussen zeer populaire Tom Helsen geprogrammeerd.

Al jaren tracht organisator Marcel Hendrickx om Arno op de affiche te krijgen. Dit jaar is het gelukt en wel op vrijdag 18 juli.

Vrijdag 25 juli is het dus aan Don McLean en nu reeds komen er reacties uit alle windhoeken, zodat mag verondersteld worden dat het marktplein te klein zal zijn.

4 juli, 5 juli en 1 augustus dienen nog ingevuld te worden. De slotavond van vrijdag 29 augustus staat Lotti op het podium met de première van zijn nieuw album.
Ongetwijfeld een opmerkelijk programma, vooral als men nagaat dat dit gratis aangeboden wordt.

Naast vermelde data komt er ook nog een KIDS-dag, te weten op zondag 3 augustus, maar hiervan is het programma nog in opmaak. Wel staat vast dat Turnhout dit jaar ook weer voor een primeur gaat zorgen vermits ook deze KIDS-dag zal getolkt worden door doventolken, zodat jonge doven en gehoorgestoorden voor een keer ook kunnen mee feesten.

Bron: gazetvanturnhout.be