Image Minder valide kinderen of kinderen met een lichte handicap zijn natuurlijk ook van harte welkom bij ons. Ons team van KIDS OUTDOOR heeft al jaren ervaring om samen met begeleiders van bijvoorbeeld Triade of In Between die dit jaar (2007) weer zijn geweest om deze groep kinderen een hele leuke survivaltocht aan te bieden. Er zijn mogelijkheden om samen met de begeleiders van uw organisatie een leuk survivalpakket te maken van 2 uur of 2,5 uur. Want er zijn heel veel onderdelen die de kinderen kunnen

doen en ze vinden het prachtig om bijvoorbeeld te gaan boogschieten, evenwichtbalk is een heel leuk teamspel tussen de kinderen en begeleiders van uw organisatie, maar ook onze super klimmuur is zeer geschikt. We hebben diverse touwbruggen waar de kinderen volop van kunnen genieten.
We zullen altijd in overleg met u dit survival parcours samenstellen.
Ons terrein is niet geschikt voor kinderen in een rolstoel.

Ook afdelingen van ziekenhuizen met diabetische kinderen zijn van harte welkom, Verpleegkundige kunnen altijd meelopen met deze survivaltochten.

Slechthorende, dove, blinde of slechtziende kinderen kunnen ook bij ons een fantastische survivaltocht meemaken. Een tolk voor de dove of slechthorende mag dan ook geheel gratis mee. Wilt u meer weten bel ons.

Kijk meer info. www.kidsoutdoorflevoland.nl

Bron: DovenNieuws.eu