Image Eindelijk is het dan zover! SWDA kondigt met trots het eerste stripboek van Tim de Graaf aan: "Gewoon D". Het is het eerste Nederlandse stripalbum gemaakt door een Dove tekenaar. In "Gewoon 'D'" kijkt Tim naar de wereld om hem heen. Met humor, maar vooral vanuit een Doof perspectief. Het resultaat is een verzameling humoristische strips. Tim hoopt dat het  stripalbum ook een inspiratie vormt voor mensen om de verhalen uit strip in gebarentaal na te vertellen.

Tim: "Ik wilde altijd al graag verhalen of moppen uit Dovenwereld op papier zetten. De kracht van verhalen zit in hoe ze worden verteld door Doven zelf. Het valt niet mee om ze om te zetten naar een stripvorm."

Bestel het boekje nu voor euro 7,95. Na 4 februari 2008 kost het boekje euro 9,95. De verzendkosten zijn € 1,50. (Maar je kan het boekje ook zelf ophalen bij SWDA. Dan komen er natuurlijk geen verzendkosten bij.)

Bestellen kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Schrijf daarin je naam, adres en mailadres. Maak het geld over naar rekeningnr 3629823, ten name van "Stichting Welzijn Doven" in Amsterdam, onder vermelding van "Gewoon D". 

Bron: Jongeren Commissie / DovenTV