Image Voor een nieuw televisieprogramma 'Silent Love' zoeken we een sprankelende dove dame tussen de ca. 25 en 35 jaar.
Dit programma gaat over een aantrekkelijke dove jonge dame. In een aantal afleveringen laten  we de belangrijkste dingen van ‘doof zijn’ in haar leven zien.Het programma heeft een ‘datings-element’: de dove dame is vrijgezel. Ze heeft een video-oproep gemaakt, waarin we haar en haar omgeving zien. Hierin vertelt ze dat ze op zoek is naar De Ware Liefde. Natuurlijk reageren er vele mannen op de oproep!

In de 8 afleveringen van de serie ervaren de kijkers hoe het is om doof te zijn, en hoe het is om met een doof iemand te leven. De mannen ontmoeten de familie en vrienden van hun droomvrouw. Ze gaan met haar uit (misschien wel naar Sencity eind november!). Ze leren gebarentaal. Ze leren flirten. Ze gaan shoppen en doen allerlei ‘vanzelfsprekende’ dagelijkse dingen vanuit het perspectief van een dove.

Graag willen we door middel van deze serie meer begrip krijgen voor dove mensen. Maar we willen ook laten zien dat dove mensen een heel leuk leven hebben! En dat ze heel veel wél (of juist!) kunnen.

Het datings-element is om twee redenen toegevoegd:
1. Juist als geliefde wil je graag communiceren. Bovendien krijgen partners meer dan anderen te maken met de praktische kanten van (het leven met) doofheid.
2. Het gaat om een televisieprogramma. We willen graag zoveel mogelijk mensen bereiken. Uit ervaring zeggen wij: een ‘zoektocht naar de ware liefde’ bereikt (helaas) meer mensen dan bijv. een mooie documentaire.

We zoeken specifiek een prachtige dame tussen de ca. 23 en 35 jaar oud. Ze moet vrijgezel en doof zijn. Ze heeft een zeer gelukkig en actief leven, waar ze erg van geniet. Iemand die een aantrekkelijk voorbeeld kan zijn. Misschien wel iemand van wie je niet meteen denkt dat ze doof is. Kortom, iemand die het imago over dove mensen kan verbeteren!

Ben jij een leuke dove dame die het leuk vinden om mee te doen? Mail dan zo spoedig mogelijk naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Wij zoeken nu eerst iemand die mee wil werken aan het maken van een zogenaamde castingtape. Dit is een voorbeeld van de videoboodschap. Met deze tape gaan we met de omroep in gesprek om te kijken of het zo goed is.

Als deze kandidate ook graag mee wil doen met de serie, dan kan dat natuurlijk! (Want de serie wordt sowieso gemaakt.) Maar het gaat nu dus alleen om een tape die (voorlopig) niet uitgezonden wordt.

Bron: DovenTV -  Jongeren Commissie