Image De sinds maandagmiddag 23 februari j.l. vermiste 74 jarige Annie Bezembinder uit Vught is terecht. De slechtziende, vrijwel dove en slecht ter been zijnde vrouw was voor hetlaatst gezien toen zij die dag rond 14.15 uur een verzorgingstehuis aan de Vlasmeersestraat. verliet. Zij is vrijdagmiddag omstreeks half twee aangetroffen in de achtertuin van een woning aan de 

Willem van Beuningenlaan in Vught. De vrouw was goed bij kennis maar is toch voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Bron: Politie - DovenNieuws.eu

============================================================================================

Nieuws van 24-02-2009

VUGHT - De politie is op zoek naar Annie Bezembinder uit Vught, die sinds maandagmiddag wordt vermist. De 74-jarige vrouw is slechtziend, vrijwel doof en werd verpleegd in verzorgingstehuis De Vlasborch in Vught. Mevrouw Bezembinder heeft half lang, witgrijs haar en is 1.65 meter lang. Ze is slecht ter been. Opvallend is dat haar rechteroog duidelijk kleiner en anders gevormd is dan het linkeroog. Zij droeg een rode trui, een beige broek en een donkere jas. Daaronder had ze waarschijnlijk grijze schoenen. De politie heeft sinds maandag met onder meer een speurhond naar haar gezocht. Ook is gebruik gemaakt van warmtemeters en wordt mogelijk nog een helikopter ingezet. De politie zoekt vooral in en om het Reeburgpark in Vught, dat vlakbij De Vlasborch ligt.

Omroep Brabant TV zendt dinsdagavond na Brabant Nieuws een opsporingsbericht uit van de vrouw. De politie verzoekt getuigen of mensen die meer informatie hebben om contact op te nemen. Dat kan via telefoonnummer: 0800 - 0250255.

Bron: Omroep Brabant