Image Stem bij de volgende politieke verkiezingen op Gera Vonk-Huisjes !! Zij is kandidate van de Verenigde Senioren Partij (VSP) en staat op lijst-14 nummer-6. Zij gaat zich inzetten voor doven en slechthorenden in Rotterdam (Prins Alexander).

Klik op "lees meer ... " om haar politieke affiche te bekijken en de politieke doelstellingen van de Verenigde Senioren Partij (VSP).

Op 24 februari, woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur organiseert Verenigde SENIOREN Partij afdeling Prins Alexanderpolder bij Swedoro. De eerste lezing wordt gegeven door Drs Anton de Man, lijsttrekker van de Senioren Partij in deelgemeente Prins Alexander. Op zijn vijftigste jaar zette hij zijn eerste stap in de politiek. Het voelde meteen goed. ''Ik voelde dat ik dit goed kon en had spijt dat ik daar niet 25 jaar eerder mee was begonnen''. Als men er voor het eerst is en zijn mond open doet voelt men meteen aan de aanwezigen in de zaal of men het goed doet of niet. Dat heeft niets te maken met het standpunt dat je verkondigt. Je tegenstanders zullen net zo goed als je voorstanders laten merken dat zij je accepteren. Het is uiteraard een vak, dat je aan moet leren, maar aanleg is vereist.  De Man:'' Wij zullen vragen behandelen als : ''Hoe kom je in een gemeenteraad ?''.Of in een deelgemeenteraad ? Hoe moet je je daar opstellen ? Hoe kun je iets bereiken ook al heeft jouw partij slechts één of twee zetels ? Waarom is het kletskoek te beweren dat politici oneerlijk zijn ?'' 55plussers die de kunst van luisteren verstaan zijn welkom.

De tweede lezing wordt verzorgd door mevrouw Gera Vonk-Huisjes. Zij vertelt hoe het haar verging in de politiek en dat het prettig is te doen, omdat men ijvert voor een grote groep of voor hele wijken. Klik hier om affiche van Gera Vonk-huisjes te bekijken.

De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 24 februari van 19.30 tot 21.30 uur bij Swedoro, Michelangelostraat 46, 3066NM Rotterdam.

Er is een gebarentolk aanwezig !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rotterdam-Alexander 20 januari 2010. Op de verkiezing van 3 maart aanstaande zal de Verenigde Senioren Partij in Deelgemeente Alexanderpolder die reeds vier jaren vertegenwoordigd is in 9 steden waaronder Maassluis en Dordrecht, de volgende zes kandidaten presenteren. Opvallend is daarbij de prominente wijze waarop de dove vrouw Gera Vonk-Huisjes in beeld is gebracht. Verenigde Senioren Partij doen alles voor veiligheid, toegankelijkheid en nog veel meer, VSP is voor iedereen!

De  zes kandidaten van de VSP voor de deelgemeente Prins Alexander:

1.    Anton de Man behaalde doctoraal Romaanse talen en doctoraal sociale wetenschappen. Hij was 16 jaar fractievoorzitter in Roosendaal. Thans is hij voorzitter van de bewonerscommissie van de Prinsenwiek-Humanitas. Voor zijn werk ter bevordering van Europese ouderenbonden kreeg hij een koninklijke onderscheiding.

2.    Ans Hanegraaf is voorzitter van de cliëntenraad van de Gerard Goossenflat en bekleedt sinds jaren vele functies in het sociale verkeer in en met de omgeving van deze Humanitasvestiging

3.    Ellen van Estrik vervulde destijds 8 jaar lang  een bankfunctie in Toronto, Canada. Na terugkeer in Nederland hielp zij met de oprichting van een belangrijk advocatenkantoor in Amsterdam. De laatste 9 jaar is Zij bestuurslid van de bewonerscommissie Prinsenwiek, waar zij penningmeester en vice-voorzitter is.

4.    Marijke Borgers is een telg uit de bekende familie van kledingszaak Borgers op de Meent. Marijke zet zich al jaren in voor de samenleving. Zowel voor kerk als maatschappij en zorg verleent zij haar diensten.

5.    David Diks zet zich, na een  carriere in diverse takken van het bedrijfsleven in voor Humanitas. Hij is de coördinator van de klachtencommissies, onder het motto : Een klacht van een cliënt is een gratis advies

      6.    Gera Vonk-Huisjes  is voorzitter van SWEDORO , (de stichting welzijn doven rotterdam.) en zelf ook doof. Zij is vastbesloten   

             samen met de deelgemeente en met alle partijen krachtig te streven naar nóg betere voorzieningen voor doven.

Bericht

Mocht men vragen hebben over de Verenigde Senioren Partij, mail gerust naar mij (klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om naar mij te mailen).
 
Stem op mij, dan zit u goed veilig!
 
Met vriendelijke groet, 
Verenigde Senioren Partij
 
Gera Vonk- Huisjes
Kandidate

Image

Bron:  Verenigde Senioren Partij (VSP)

Website: http://www.verenigdeseniorenpartij.nl/