Image Stichting Ongekend Surinaams Talent. Bouwt aan een toekomst voor dove jongeren in Suriname! Een hotel met leerwerktrajecten in Suriname. De Stichting Ongekend Surinaams Talent (SOST) vindt dat iedereen een kans verdient en wil daarom leerwerktrajecten creëren voor Surinaamse jongeren met een gehoorbeperking. Om dit te realiseren zal SOST een hotel gaan bouwen in Suriname. De jongeren krijgen hier de kans om werkervaring op te doen op de volgende gebieden: administratie, receptie, groenvoorziening, schoonmaak en horeca. Na één à twee jaar stromen de jongeren uit naar een reguliere werkplek op de arbeidsmarkt. De opbrengsten van het hotel zullen volledig worden gebruikt om de leerwerktrajecten te financieren.
 
En jij kan helpen!
SOST doet mee aan de wedstrijd ‘Voor de wereld van morgen’ van de ASN Bank en maakt hiermee kans op een geldprijs van €20.000. Met dit bedrag kunnen wij niet alleen onze droom, maar ook de droom van vele Surinaamse jongeren waarmaken! Het enige dat wij hoeven te doen is zoveel mogelijk stemmen krijgen. Jij kan ons en de Surinaamse jongeren helpen door te stemmen op ons project!

Hoe kan je stemmen?
Om te kunnen stemmen moet je eerst lid worden van de site www.voordewereldvanmorgen.nl. Lid worden is gratis en gemakkelijk. Als je je account geactiveerd hebt, vind je ons idee in de ideeënlijst. Ons project heeft als titel: 'Hotel met leerwerktrajecten in Suriname' en valt onder de categorie 'ontwikkelingssamenwerking'.
 We zouden het erg op prijs stellen als je deze kleine moeite zou willen doen!

Bestuur SOST
Marloes Bodewes  Marjolein Haak  Marloes van Oorspronk
Martine Wattel  Esther Veen

www.surinaamstalent.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: Stichting Ongekend Surinaams Talent / DovenTV