Image Sinds kort is er een nieuw initiatief opgezet voor doven en slechthorenden. Namelijk: het ondertitelen van clipjes en filmpjes op internet.Het project is opgezet, omdat er ongetwijfeld veel vraag naar is. Wij denken dat het ook kan bijdragen aan de ontwikkeling van doven en slechthorenden. Bovendien hoeven doven en slechthorenden dankzij dit initiatief niets meer te missen op bijv. YouTube! Het initiatief is begonnen door een 

aantal vrijwilligers en team voor ondertiteling. Dit team bestaat uit (horende) NGT-studenten/tolken en docenten. Zij hebben veel ervaring opgedaan, en willen nu energie en tijd geven voor het ondertitelen van clipjes en filmpjes.

Zeer binnenkort komt de website over dit project online. Daar kun je meer informatie lezen over dit nieuwe initiatief.

Onze vraag aan jou is: heb je clipjes of filmpjes die je graag door ons (gratis) wilt laten ondertitelen? Zo ja, geef het door aan Gomer Otterspeer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Ook zijn wij op zoek naar meer vrijwilligers, die graag mee willen helpen met het ondertitelen. Heb je wat tijd over, laat het ons dan weten!

Wij zijn benieuwd naar jullie reacties!

 

Bron: AnnieS