Image Helaas gaat het volleybal niet door tijdens de Werelddovendag op zaterdag 24 september. Hiervoor in de plaats is er van 12:00 uur tot 14:00 uur een leuke dansspektakel voor doven en horenden !. Er is een leuke samenwerking gevonden met de "KEEP LOVING PERFORMING ARTS". KEEP LOVING PERFORMING ARTS (KLPA) is een preprofessionele dansschool die de excellentie in dansen promoot. De dansschool presenteert producties van hoge kwaliteit in samenwerking met dansers van over heel Nederland en gast artiesten van professioneel niveau vanuit  de hele wereld. Deze producties bieden niet alleen mogelijkheden voor dansers om nieuwe niveaus te verkennen, maar leren ook teamwork, loyaliteit, vastberadenheid en een gevoel van trots in het bereiken van je doelen. KLPA biedt de toegankelijkheid voor dansers die verder willen reiken dan de lokale dansstudio’s en oprecht hun tijd en energie willen steken in het perfectioneren van de kunst van het dansen, grenzen verlengen en hun droom waar maken. KLPA biedt deze dansers de training en mogelijkheden om dit waar te maken.

KLPA staat ook open voor jonge dansers en beginners die nooit de kans hebben gehad zich te verdiepen in dansen maar dit wel graag willen.

Topchoreograaf en hoofdchoreograaf Marcus Jackson uit Amerika runt en begeleid het programma met succes waardoor iedereen wordt bereikt, zelfs diegenen die nooit in aanraking zijn gekomen met dans. Marcus Jackson heeft gewerkt en getourd met o.a.: Black Eyed Peas, Janet Jackson, Usher, Boys II Men, The Temptations, Ginuwine, Xzibit, Sisqo, Ja Rule, Ryan Shaw, Trey Songz, Mario, Kelly Rowland, R. Kelly, Alicia Keys, Fabolous, Erykah Badu, Gwen Stefani, Carlos Santana, Will Smith, Ziggy, Eva Simons, Caro Emerald, Jurgen Raymann en choreografen van de films Save the last Dance, You got, Served and Step Up 2, Stomp the Yard) en meer !!!

Meer info op www.klpa.nl

 

Bron: WDD www.werelddovendag.nl

Klik hier om WDD-krant te lezen ! WDD-krant

Image