Image Een dove man. Een model. Een geamputeerde. Een romantische komedie . De favoriet van de filmfestivals en winnaar van 8 filmprijzen is nu op dvde te verkrijgen. De film heeft de meeste clichés vermeden. De film combineert romantiek, warme humor en een verrassend einde met een

warme liefdesgeschiedenis.
Seth Singer ( acteur Ross thomas – CSI, American Pie, Beyond the Break) is een gedreven jonge man die maar in één ding geloofdt en dat is dat hij in niets verschilt van andere jonge mannen. Overtuigd van zijn gelijk investeert hij al zijn spaargeld in een zaak van pesticiden waarin al een grote concurrent aanwezig is. Seth ontmoet Alma, een meisje met twee amputaties, en een romance groeit terwijl ze omwille van hun handicap een band voelen. De film is geschreven en geregisseerd door Eli Steele, die doof is en een cochleair implant heeft. Heel wat ervaringen uit zijn eigen leven doorspekken de film, waaronder een komische sexscène, zeer door het publiek gesmaakt.
Acteur Ross Thomas kreeg heel wat positieve bijval van de critici voor zijn portrettering van Seth Singer. Hij werkt nauw samen met de regisseur om het dove dialect en mannerismen te beheersen. Actrice Amy Purdy, wiens beide benen zijn geamputeerd, wordt ook geprezen voor haar acteren. Ze verloor haar benen door bacteriël meningitis en kon uiteraard putten uit haar eigen ervaring.

http://www.prlog.org/10047143-what-bugging-seth-on-dvd.html

Bron:  Vertaald nieuws voor Doven