Image Belangstelling voor gebaren met een horende baby of dreumes? Lees dan verder! Wist u dat de meeste kinderen eerder een gebaar kunnen maken dan dat ze kunnen spreken? Wanneer baby’s en jonge kinderen gebaren krijgen aangeboden, nemen ze die vaak al snel over. Het geeft hen namelijk een extra mogelijkheid om zich uit te drukken. Uit onderzoek blijkt dat dove kinderen van dove ouders eerder gebaren gebruiken dan horende kinderen van horende ouders kunnen spreken. Dit motiveert steeds meer mensen om al in een vroeg stadium gebaren te gebruiken bij horende kinderen. Wilt u babygebaren toevoegen aan uw communicatie met jonge kinderen? En wilt u leren hoe u dit kunt doen?

Neem dan deel aan één van de workshops Babygebaren van het Nederlands Gebarencentrum, bedoeld voor omgang met kinderen tot twee jaar.

De eerstvolgende workshop vindt plaats op donderdagmiddag 13 maart 2008 van 13.00 tot 16.00 uur in Bunnik. De docent is Jacobien Geuze, taalkundige en spraaktaalpatholoog. Deelname kost 65 Euro, dit is inclusief het boek Gebaar met je Baby (zie elders op deze website).

U kunt zich opgeven door een email met adresgegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Het minimaal aantal deelnemers is 6.
Afzegging mogelijk tot 1 week van te voren. Wanneer u zich later afmeldt, worden de deelnamekosten in rekening gebracht.

Bron: Gebarencentrum / DovenTV